ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Intrebari/raspunsuri

În cele mai multe cazuri reparațiile se efectuează “pe loc” și durează între 15 și 150 de minute. După identificarea problemei și stabilirea soluției, vă spunem exact costul și durata reparației. În situația în care este necesară înlocuirea unor piese ce nu se afla în stoc, și care trebuie comandate, durata reparației nu depășește 24 de ore.

Pentru repararea telefonului tău folosim piese originale sau de cea mai bună calitate și oferim garanție pentru serviciile noastre. În plus ne puteți găsi oricând la sediul nostru unde sunt afișate avizele de funcționare care atestă garanția serviciilor noastre.

Decodarea telefonului înseamnă folosirea lui în orice rețea. Acest aspect permite utilizarea oricărei rețele de telefonie în funcție de dorințele dumneavoastră, atât pe cartele prepay cât și în regim de abonament.

Pentru că înțelegem cât de importantă este achiziționarea unui telefon, laptop sau a unei tablete pentru tine, venim în întâmpinarea nevoilor tale, oferindu-ți consiliere gratuită. Te ajutăm să alegi varianta de gadget care se potrivește cel mai bine cerințelor tale. Îți spunem cât de “prietenos” este la utilizare, dar și cât te costă întreținerea lui.