ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Intrebari/raspunsuri

Oferim timp personalizat pentru fiecare client in parte cu scopul de a obţine cel mai scurt timp de reparaţie sau după identificarea problemei și stabilirea soluției vă spunem durata și costul exact al reparației. În situația în care este necesară înlocuirea unor piese ce nu se află în stoc și care trebuie comandate durata reparației poate fi mai mare dar asta se stabilește personal pentru fiecare client în parte.

Pentru repararea telefonului dumneavoastră folosim piese originale sau de cea mai bună calitate și oferim garanție pentru serviciile noastre. În plus ne puteți găsi oricând la sediul nostru unde sunt afișate avizele de funcționare care atestă garanția serviciilor noastre.

Deblocarea telefonului poate însemna folosirea lui în orice rețea. Acest aspect permite utilizarea oricărei rețele de telefonie în funcție de dorințele dumneavoastră, atât pe cartele prepay cât și în regim de abonament. De asemenea telefonul poate fi blocat prin uitarea codului de catre utilizator.

Pentru că înțelegem cât de importantă este achiziționarea unui telefon, laptop sau a unei tablete pentru tine, venim în întâmpinarea nevoilor tale, oferindu-ți consiliere gratuită. Te ajutăm să alegi varianta de gadget care se potrivește cel mai bine cerințelor tale. Îți spunem cât de “prietenos” este la utilizare, dar și cât te costă întreținerea lui.

In general putem oferi un preț imediat ce aflăm problema aparatului dar uneori putem sti doar după ce demontăm telefonul. In acest caz telefonul rămâne in service pentru constatare după care vă sunăm pentru a vă comunica prețul exact. Telefonul nostru de service este 0752825101

.